Domme zet: Vrouw wil haar gevallen mobieltje na ritje achtbaan oprapen!

Een jaar geleden wilde Shylah Rodden na een ritje in een achtbaan haar mobieltje pakken nadat deze tijdens de rit naar beneden was gevallen.

Op het moment dat ze haar telefoon wilde pakken onder de baan kwam er een karretje aan en werd ze negen meter de lucht in geslingerd.

Het achtbaankarretje knalde met hoge snelheid tegen haar aan. De klap heeft ze wonder boven wonder overleefd, echter zal ze nooit meer de oude Shylah worden.

De Australische vrouw werd met volle snelheid geraakt door het karretje. Inmiddels is er een jaar voorbij en is ze nog steeds druk met haar herstel.

Tijdens het ritje in de achtbaan viel de telefoon van Shylah uit haar broekzak. Eenmaal uit de achtbaan klom ze over de omheining om haar mobiel te pakken.

De keuze om haar mobiel te pakken was achteraf gezien een hele slechte keuze geweest. Een karretje komt op vlle vaart op haar af op het moment dat ze haar mobieltje wil oprapen.

Door de hoge snelheid van het karretje was het onmogelijk om op tijd weg te duiken. Ze wordt vol geraakt en uiteindelijk met spoed overgebracht naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis.

Eenmaal in het ziekenhuis wordt al vrij snel duidelijk dat het er niet goed uitziet voor haar. Artsen vrezen zelfs het ergste.

Wonder boven wonder heeft ze de klap overleefd en een jaar later kan ze beginnen met haar revalidatieproces. Ze moet opnieuw leren praten en lopen.

Haar moeder Kylie laat weten dat het leven van haar en die van haar dochter zuur wordt gemaakt door ‘trollen’. Ze ging in gesprek met MailOnline en deed haar beklag.

”We ontvangen allemaal nare berichten. Mensen noemen mijn dochter dom. We kunnen er niet meer tegen en zijn hier heel verdrietig over.”

”Het afgelopen jaar hebben we besteed aan het ondersteunen van Shylah’s herstel. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat ze vooruit kan in haar leven.”

De advocaat van de familie komt nu met de eis dat er een onderzoek gedaan moet worden naar de veiligheid van de achtbaan en of het park alles op alles heeft gezet om dit te voorkomen.

Velen zijn van mening dat het niet slim is geweest van Shylah om over de omheining te klimmen om haar mobiel te pakken, echter denkt haar advocaat daar anders over.

”Er is ook personeel dat had moeten ingrijpen. Wij denken voldoende argumenten te hebben om het park aansprakelijk te kunnen stellen.”

Of dat ook echt zo is, zal snel duidelijk worden. ”We treffen op dit moment voorbereidingen voor een zaak. We wachten nu op de resultaten van het onderzoek.”

Scroll naar boven