Friends acteur Matthew Perry overleden op 54-jarige leeftijd!

Matthew Perry, wereldwijd bekend vanwege zijn rol in de populaire tv-serie ‘Friends’, is tragisch 0verleden op 54-jarige leeftijd, zo melden diverse nieuwsoutlets uit de VS.

De acteur werd zaterdag levenloos gevonden in zijn residentie te Los Angeles. Eerste rapporten, waaronder die van de bekende entertainmentnieuwswebsite TMZ, suggereren dat Perry in een jacuzzi is verdr0nken.

De hulpdiensten kregen eerst melding van een hart stilstand. De autoriteiten lijken niet te vermoeden dat er sprake is van een cr!minele daad, en er zijn geen aanwijzingen voor dr*gsgebruik op de locatie.

Perry heeft in het verleden openlijk gesproken over zijn problemen met verslav!ngen, waaronder misbruik van pijnstillers en alc0hol.

Tijdens de opnames van ‘Friends’ onthulde hij in 2021 dat hij “elke avond” te maken had met angstaanvallen. De ster heeft meerdere keren afk!ckklinieken bezocht.

Perry deelde in zijn memoires, uitgebracht in het voorgaande jaar, dat hij bijna 9 miljoen dollar heeft uitgegeven in zijn poging om nuchter te blijven.

In 2019 had de acteur te kampen met een ernstige gezondheidscrisis toen zijn dikke darm scheurde door overmatig medicijngebruik, wat resulteerde in een c0ma van twee weken.

Perry onthulde dat hij in zijn leven veertien keer is geopereerd. Buiten ‘Friends’ heeft de acteur in diverse films en tv-shows geacteerd, met films als ‘Fools Rush In’ en ’17 Again’ in zijn portfolio.

Geboren in de VS in 1969, bracht Perry een groot deel van zijn jeugd door in Canada, waar zijn moeder vandaan kwam.

Op vijftienjarige leeftijd verhuisde hij naar Hollywood om bij zijn acterende vader te wonen.

Opvallend genoeg deelde Perry slechts een week geleden een foto van zichzelf, genietend in zijn jacuzzi via Instagram.

Gezien de omstandigheden van zijn overlijden, geeft dit bericht een sinistere lading aan de laatste momenten van de geliefde acteur.

Scroll naar boven