Gekwetste Patty openhartig na zeer gemene reactie op social media over haar verleden

Patty Brard is behoorlijk geraakt door een reactie die geplaatst was op de Instagram-pagina van presentator Humberto Tan. ”Ik ben door de h*l gegaan.”

pat

Patty is ook niet meer de jongste, maar toch zien we haar nog altijd overal verschijnen. Het jaar 1993 was zwaar voor haar, ze werd toen failliet verklaard.

pat

Meerdere mislukte bedrijven van haar toenmalige partner stonden op haar naam, een faillissement volgde met daarbij een schuld van 2,7 miljoen euro.

pat

Patty en Humberto gingen in de rubriek ‘Back Home’ terug naar plekken uit haar verleden, zo ook naar haar woning waar zij failliet ging.

Diva Patty Brard openhartig over haar obsessie: ‘Ik ben wel bang’

De diva kan het zich nog goed herinneren. ”Dat iemand tegen mij zei: ‘Is dit uw handtekening?’ Dat is een drama geweest, maar ik ben ook trots dat ik hier nu zit en het heb gered.”

Patty Brard moet van de zender verdwijnen: ‘John de Mol moet tegen haar optreden’

Op het Instagram-account van Humbert Tan heeft een volger een nare reactie geplaatst die haar niet in de koude kleren is gaan zitten.

Patty Brard barst in tranen uit tijdens uitzending: ‘Dit is verschrikkelijk’

Een volger schreef in een reactie: ‘Moeten we nu weer naar dat huis? We weten het nu wel.’ Patty: ”Dan denk ik: je weet het dus niet. Jij weet niet door wat voor h*l ik ben gegaan.”

Patty Brard barst in tranen uit tijdens uitzending: ‘Dit is verschrikkelijk’

Deze periode was volgens Patty afschuwelijk. ”Ik was zelf verantwoordelijk, maar als je in Nederland failliet gaat, komt er een curator die per uur betaald wordt.”

Patty Brard openhartig over impact van maagverkleining: ‘bijna 30 jaar jonger geworden’

”Een curator doet er alles aan om een faillisement zo lang mogelijk te laten duren, want dan verdient hij daar veel geld aan.”

Groot schandaal Patty Brard: ‘Een bron die huiverig is om het te delen!’

”Vandaar dat het tien jaar geduurd heeft. Wie er het eerst betaald wordt is de belasting en daarna de curator en dan pas de schuldeisers. In de tussentijd mag je niks!”

Groot schandaal Patty Brard: ‘Een bron die huiverig is om het te delen!’

Het moge duidelijk zijn dat Patty een zwaar verleden heeft met veel verdriet. En voor de mensen die een oordeel hebben, denk goed na, Patty leest mee.

In Back Home bezoekt Humberto vandaag het ouderlijk huis van de Grand Dame van de Nederlandse TV: Patty Brard. We bezoeken het huis waar ze als kind woonde en gaan ook naar de kapitale villa in Den Haag waar ze haar faillissement beleefde. #Humberto pic.twitter.com/OI5SMjcbxA

— Humberto (@HumbertoRTL) October 23, 2023

Scroll naar boven